BUITENPARKING – Het historische akkoord tussen de G7, oftewel de zeven rijkste industriële landen ter wereld, om multinationals aan een globale minimumbelasting van 15 procent te onderwerpen valt zoals verwacht niet in goede aarde bij de reuzebedrijven in kwestie. Vele hopen toch nog van fiscale paradijzen te kunnen blijven genieten of overwegen, in het ergste geval, actief de aarde “onherroepelijk naar de bom te helpen” om er dan ook geen bedrijfslasten op te moeten afdragen.
“We bekijken gewoon onze opties“, klinkt het bij het advocatenteam van een Amerikaanse oliegigant met filialen over de hele wereld. “We begrijpen dat de politiek moeilijke beslissingen moet nemen, maar dat moeten wij natuurlijk ook doen. Zij moeten aan hun staatskas denken en wij aan onze aandeelhouders. Of dit het ideale moment is om wat extra broeikasgassen uit te stoten en het menselijke ras compleet van de aardbol te vegen? Geen idee, maar onze boekhouders zijn het idee alvast niet ongenegen, want dat zou wel een pak schelen op de dividenden die we kunnen uitkeren.”
Het draait er dus om of je bij de juiste bank zit die geen anarchisten herbergt.
Inmiddels zijn er na ING (Willem Engel) weer meer bekendheden van social media gegooid die een kritisch geluid lieten horen over de corona aanpak.
Ik zat buiten, en ik liet per ongeluk een gedachte vallen richting een groep mensen betreffende het Zelf. Ze begonnen daarop hun lengte te meten.
Ook in Engeland naast de coronapolitiek is er recent een reactie gekomen, een speciale expositie gewijd aan Nero, (in enge zin) gewoonlijk in verband gebracht met 666.
Al langere tijd wordt in Engeland geanticipeerd op de wederkomst.