HUMO-lezer bezorgd dat conflict Israël-Hamas nu wel “heel reële gevolgen” krijgt

STAD – Het aangekondigde vertrek van schrijver Arnon Grunberg als vaste waarde bij HUMO betekent wellicht een aderlating voor het weekblad, al lijkt het nieuws bij grote fan en trouwe abonnee Robby (43) wel bijzonder hard binnen te komen. De teleurgestelde lezer toont begrip voor zijn favoriete columnist, al ziet hij daarmee het conflict tussen Israël en Hamas “nu wel héél echt” worden.

“Ja, ik ben er efkes niet goed van, jongens”, kijkt de vastgoedmakelaar en fusion jazz-liefhebber uit Zurenborg verdwaasd op van zijn nieuwsapp. Brusselmans lees ik ook graag, maar die gevatte stukjes van Grunberg, daar keek ik toch écht wekelijks naar uit. Nee, dat zal niet meer hetzelfde zijn. Echt een beetje kut dat oorlog zo moet lopen.”

Of Robby uitkijkt naar nieuw leesvoer weet hij zelf nog niet zeker. “Er is altijd nog Cowboy Henk en af en toe een goeie Kamagurka. Dat scheelt. Maar ik hoop dat ze daar in Jeruzalem en zo toch goed beseffen dat het vooral de meerwaardezoeker is die hier de dupe van wordt.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Aanbevolen artikelen

Een reactie achterlaten