LGBTQI+ gemeenschap reageert op urenlang gesprek Elon Musk en Donald Trump: “Moedig om zo openbaar jullie liefde te tonen”

BUITENPARKING – Het uitgezonden telefoongesprek tussen Tesla-baas en X-eigenaar Elon Musk enerzijds en voormalig Amerikaans president Donald Trump anderzijds is niet onopgemerkt gebleven. De Zuid-Afrikaanse ondernemer en de Republikeinse nominee deelden urenlang vrij expliciet hun wederzijdse bewondering en daar wordt vooral binnen lgbtqi+ kringen met lof en steunbetuigingen op gereageerd. “Ontroerend, moedig en kwetsbaar”, klinkt het.

“Jullie zijn misschien niet altijd de grootste allies geweest voor onze community,” schrijft queer influencer OttoVonCismarck op Reddit. “Maar om dan live voor miljoenen luisteraars zo veel warmte en genegenheid te tonen is echt wel brave. Jullie hebben echt insane chemistry en de wereld mag dat weten. So happy for you!”

“Nooit gedacht dat Musk en Trump ook buiten het heteronormatieve kader zouden daten”, reageert Bi-PartisanLover06 op X. “Maar sorry, daar kon echt geen mens naast kijken. Het was allemaal een beetje aandoenlijk, maar hey, love is love. Kudos on the situationship, cuties!”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Aanbevolen artikelen

Een reactie achterlaten